GİZLİLİK İLKELERİ

Hiç bir video veya videolar bu sitede barındırılmamaktadır. Bu sitede bulucağınız herhangi bir video ücretsiz siteler olan "Justin.tv, Ustream.tv, Selfcast, Vimeo, ve diğerleri gibi sitelerden alınmıştır. Not; Uydu ve Genişbant yayınladığı servis için hiçbir şekilde söz vermez ve garanti etmez. Sitemizin bir iş ortağı yoktur ve ve videolar ya da videoyayını için bir iş ortaklığı talebinde değildir. Tüm içerik içeriğin sahibi saygıdeğer site sahiplerinindir.

1. Sorumluluklar

1.1 Sitemizin hazırlanışında herşeyi deneyerek kurduk, Sizi bilgilendirmek için sitede yaşanacak herhangi teknik aksaklık bizim hatamızdır. Kullanıcının bunu görerek kullanması sonucunda hiçbir sorumluluk kabul etmeyiz.

1.2 Şu bir gerçektir ki sitede bulunan tüm bilgiler üçüncü şahıslar tarafından sağlanmaktadır ve bu işe değer veriyoruz.

2. Siteye verilen linkler ve siteden verilen linkler

2.1 Bu websitesi üçüncü şahıslar için hypertext linkleri içermektedir. Sizleri bilgilendirmek içindir ki diğer sitelerden bu site hakkında verilen bilgiler hiçbir şekilde bizim kontrolümüzde değildir ve hiçbir sorumluluk kabul etmeyiz.

3. Kullanım için bilgi

3.1 Sitede verilen hiçbir bilginin sahibi biz değiliz ve olamayız. Buna göre, bu bilgiler ile ne yaptığınız konusunda hiçbir sorumluluk kabul etmeyiz. Bu bilgileri orjinal sahiplerinin hiçbir karşılığı olup olmadığını öğrendikten sonra dağıtmanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder