İNTERNET ÜZERİNDEN TELEVİZYON KANALLARINI NASIL İZLERİM ?

internet üzerinden televizyon yayınlarını nasıl izlerim ?



İnternet üzerinden artık tüm televizyon kanallarını izlemek mümkün. Tabiki imkanlar dahilinde. Bildiğimiz bir kaç şifreli yayını izlemek internetten tabiki mümkün ama sizden bu hizmet için ücret talep ediyorlar. Şifreli yayınların haricinde internetten yayımlanan kanallarıda izlemek istiyebilirsiniz.

Mesela Ağustos itibari ile artık tüm dünyada neredeyse bütün ligler başlamış durumda. Ülke kupaları, lig maçları, dostluk maçları vs.

Konumuz itibari ile bu yayınları almanın türlü yolları var ama artık gelişen teknoloji ile dünya üzerindeki FTA ( Free to Air ) Kanallara ulaşmak bir iki tıklamaya bakıyor.

Uydu ile izlemek güzel zevkli ve kaliteli olur. ancak buna durumunuz yok internette yeter diyorsanız aşşağıda vericeğim bilgiler sizleri ilgilendiriyor.



Daha önce hangi maçı hangi kanalda bulabiliceğimizi anlatan bir yazı yayımlamıştım.

Gelişen teknoloji işte. hangi maçın hangi kanalda olduğunu öğrenmek sadece iki tıklama gerektiriyor. Şimdi sırada bu maçları izlemek var. Peki bu kanalı internette nereden bulacağım ? Arayıp tarayıp yorulmamak için size mukemmel bir program sunuyorum. Super İnternet TV ile Dünya üzerindeki tüm kanalları çoğrafi konumlara göre seçerek filtreleyebilir. Ülkelere göre kanal filtresi yapabilirsiniz. Kanallara ulaşmak sadece iki tıklama ile sonuçlanıyor.


1 yorum: